Professionel VVS-Installatør på Nørrebro i København

Søger du en professionel VVS-installatør, så kontakt Nørrebros VVS. Vi kører i hele københavn og leverer altid kvalitetsarbejde.

Høj service og kvalitet
Vores målsætning er, gennem høj kvalitet og professionel håndværksmæssig udført arbejde at opfylde kundernes ønsker og krav, således at de ønsker at vende tilbage næste gang, de har brug for vores ekspertise.

Vi giver vore kunder gode oplevelser og overholder altid de indgåede aftaler.

Både nye installationer og renovering
Har du brug for gennemtænkte konstruktioner til dit badeværelse eller renovering af anlæg, er du velkommen til at kontakte os. Kom gerne med dine stregtegninger og ideer, så vi sammen kan finde en løsning til dig.

Vi projekterer også opgaver, hvis du skal have installeret nye anlæg og installationer.

Vi dækker alle opgaver indenfor faget, dog vil vi især nævne følgende:

  • Renovering af ejendomme med hensyn til badeværelser, køkkener, indlæggelse af centralvarme, fornyelse af faldstammer og vandledninger.
  • Servicering af private ejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger, enten ved direkte kontakt med ejer, bestyrelse eller administrator til opfyldelse af ejendommens behov for daglige reparations- og vedligeholdelsesarbejder, det såkaldte "spjældarbejde".
  • Opgaver indenfor restaurationsbranchen med løbende service samt indretning af storkøkkener i institutioner, plejehjem, skoler samt større virksomheder.
  • Renoveringer af bygninger i samarbejde med forsikringsselskaber efter brandskade eller andre udefra kommende skader, som kræver renovering samt genopbygning.
  • Renovering og vedligeholdelse af institutionelle, kommunale og amtskommunale bygninger.
  •  Badeværelser til private og firmaer.

Historie
Nørrebros VVS er et anpartsselskab, som blev etableret i 1973. Firmaet har i de forløbne år udviklet sig til et nuanceret VVS-firma, der udfører mange forskelligartede opgaver indenfor Ejendomsservice.

Firmaet ledes og ejes af Johnny Lassen og Michael Vældegaard, som begge er Autoriserede Gas og Vandmestre.

I 1999 købte vi VVS Firmaet Steen Jensens Eftf. For at udvide vores forretning og mulighed for at kunne betjene vores kunder med bedre service.