Udskiftning af pumper

varmepumpeHvis du vil spare penge på dit energiforbrug, hvorfor så ikke starte med at udskifte din pumpe?

Demontering af eksisterende centralvarmepumpe for levering og montering af Alpha 2 pumpe 25-40
 
Tilbudspris inkl moms 4.350,- kr.
 
Der tilsluttes strøm fra eksisterende lovlige EL-installation
 
– Der er i ovenstående pris regnet med at pumpe kan afspæres  med eksisterende stophaner.

Få et godt tilbud
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og favorable tilbud.

 

Grundfos Alpha2 25-40 cirkulationspumpe

Grundfos Alpha2 25-40 cirkulationspumpen med en byggelængde på 180mm, er den mest solgte energirigtige pumpe på markedet, ikke bare i Danmark, men i hele verden. Grundfos er i dag verdens største producent af cirkulationspumper og leverer ca. halvdelen af alle de cirkulationspumper der sælges på verdensplan. Du er ved købet af en Grundfos pumper, derfor sikkert et gennemtestet produket i verdensklasse.

Alpha2 pumpen er det seneste og mest innovative medlem af Grundfos-familiens kvalitetscirkulationspumper. Med en ALPHA2 pumpe er det slut med at bekymre sig om komplicerede pumpeindstillinger og unødvendig energiforbrug. Pumpen skal bare installeres på dit varmeanlæg og så spare du allerede penge. Pumpen vil nemlig via den fabriksindstillet AUTOADAPT funktion automatisk analysere dit varmeanlæg og finde den bedste indstilling og løbende gøre justeringer hvis der er ændringer i dit behov.

 Dette placerer Alpha2 pumpen i toppen af energimærknings programmet og du vil i løbet af hele pumpens levetid kunne spare tusindvis af kroner. Faktisk vil man kunne spare helt op til 800 kroner om året ved, at skifte til en Grunsfos Alpha2 pumpe.Det er derfor både godt for din privatøkonomi og for miljøet, at skifte til en energibesparende Alpha2 pumpe.

INSPIRATION - PUMPER