Nye faldstammer

Udskiftning af faldstammer
Utætte faldstammer kan forsage svamp og råd i bærende trækonstruktioner, så vi råder folk, der har ansvaret for ejendomme med gamle faldstammer, til at få udskiftet disse med nye i rustfrit stål.

Vi har faktisk konstateret svamp i halvdelen af tilfældene, når vi udskifter køkken-faldstammer. Dette kan resultere i at ejendommens forsikringsselskab "klassificerer" svampeskaden som forsaget af misligholdelse da det ikke er pludselig opstået skade!

faldstammeUdskiftning til faldstammer i rustfrit stål
Både køkken faldstammer og bad faldstammer er dagligt udsat for skrappe kemikalier og slid, derfor udskifter vi faldstammer til nye i rustfrit stål. Udskiftning til faldstammer i rustfrit stål er den mest holdbare løsning, da de er underlagt langt mere aggressivt vand end de gamle faldstammer var.

Forgrening til faldstamme i rustfrit stål
Spar penge på udskiftning af faldstammer.

Det kan være fristende blot at renovere sine gamle faldstammer da det er billigere end udskiftning af faldstammer. Men da renoveringen kun vil holde en begrænset periode, bliver udskiftning af faldstammer hurtigt aktuelt alligevel og det bliver samlet set endnu dyrere end udskiftning af faldstammer med det samme.

Derudover giver det kun bekymringen om hvornår renoveringen af de gamle faldstammer ikke længere holder og det bliver tid til igen at betale for at få gjort noget ved problemet med utætte faldstammer. Spar derfor penge ved at for udskiftet dine faldstammer i første omgang.

Vi udfører arbejdet efter gældende normer og regler som sammen med vores interne kvalitetsprocedurer, er med til at sikre vores kunder solide professionelle løsninger.